Actebis kiest voor MOM Actebis kiest voor MOM

We zijn er altijd weer blij mee. Dat bedrijven het vertrouwen in ons, en onze staat van dienst uitspreken. Zo ook Actebis. Actebis heeft It's Business Time tijdens de 3D Dealer Info Dagen geïntroduceerd.

Ze zeggen er zelf het volgende over: "Hét on line systeem waarmee de reseller toegang krijgt tot diverse supportmogelijkheden op ondernemersniveau. Actebis ondersteunt de reseller in zijn bedrijfsvoering met It’s Business Time. De reseller vindt er onder meer tools voor marketingondersteuning, opleidingen en het doen van marktonderzoek. "Global launch AutoCad succesvol mede dankzij MOM Global launch AutoCad succesvol mede dankzij MOM

Global Launch van AutoCad 2009 succesvol verlopen dankzij de Marketing Operations Management oplossing van Sixtyseven.

Zelfs zo goed dat Autodesk heeft besloten dat MOM behalve EMEA ook de overige regio's gaat bedienen!


Lees verder...

MOM verhuisd MOM verhuisd
We praten niet zo graag over onszelf...maar soms ontkomen we er niet aan. Bijvoorbeeld als we zijn verhuisd....
Lees verder...

Sixtyseven introduceert Evenementen Module Sixtyseven introduceert Evenementen Module

Sixtyseven heeft de MOM tools van een nieuwe module voorzien. De Evenementen Module. Of eigenlijk de Evenementen Uitnodigings Module.


Lees verder...

Fortis ASR introduceert DMonDemand2.0 Fortis ASR introduceert DMonDemand2.0

DMonDemand is al jaren niet weg te denken uit het leven van de tussenpersoon, maar met gepaste trots kondigen we de nieuwe 2.0 versie aan. De tussenpersonen van Fortis ASR kunnen met deze nieuwe versie nog makkelijker werken en beschikken over extra functionaliteiten.

Met name de toepassing van Flex technologie stelt de gebruiker in staat grafisch complexere bewerkingen uit te voeren, zonder dat de gebruikers interface complex wordt. Sterker nog: het wordt intuïtiever!  


Lees verder...

Succesvolle implementatie MOM voor Autodesk Succesvolle implementatie MOM voor Autodesk

Autodesk komt elk jaar met een nieuwe versie van haar topproduct AutoCAD. Tot voor kort werden alle nieuwe en reeds bestaande promotiematerialen door elke locale vestiging apart besteld bij het hoofdkantoor in Zweden en van daaruit verstuurd. Een arbeidintensief en duur proces. Autodesk maakt sinds 2007 gebruik van MOM. Het resultaat: kortere time-to-market, minder kosten en vooral meer gebruik door de landen!


Lees verder...

Verzekerings Unie wijzer door MOM Verzekerings Unie wijzer door MOM

Verzekerings Unie ziet in MOM dé ideale aanvulling op het online marketing- en verkoopondersteunend platform.


Lees verder...

MOM in actie bij David Lloyd MOM in actie bij David Lloyd
David Lloyd, een internationale keten van gezondheids- en fitnessclubs waar het niet alleen om sport gaat, maar waar ook het innerlijk van belang is heeft gekozen voor MOM.
Lees verder...

Fortis Bank Online Fortis Bank Online
Gelijktijdig met de landelijke woonactie campagne van Fortis is LMWonDemand live gegaan. Dit concept, ondersteund door de MOMsoftware, stelt kantoren in staat zelfstandig advertenties te maken binnen de kaders van de corporate huisstijl.

Hierdoor kunnen lokale Fortis kantoren regionaal adverteren en toch meeliften op de landelijke campagne.

Het systeem genereert volautomatisch de opmaak en levert direct kant-en-klare bestanden voor diverse media. Naast advertenties zijn er ook tal van andere marketingmiddelen beschikbaar.


Introductie website Maakmewijzer.nl Introductie website Maakmewijzer.nl

Uit de pers: publicatie op VBnet 16 oktober 2007

Communicatiebureau Sixtyseven en marketingbureau Fidicom lanceren Maakmewijzer.nl, een webbased instrument waarmee het intermediair business kan genereren via edu-marketing.


Lees verder...

De Europeesche kiest voor MOM De Europeesche kiest voor MOM
De Europeesche en MOM hebben plannen die uniek zijn voor de Nederlandse reiswereld. Verder mag MOM er nog niet zo veel over vertellen.

BUKO ontwikkelt webshop en catalogus in 1 keer BUKO ontwikkelt webshop en catalogus in 1 keer

Doen. Dat is in één woord samengevat de BUKO Groep. Of ze nu transportwerkzaamheden verrichten of een complete bouwplaatshuisvesting verzorgen, ze werken snel en uitstekend. En MOM helpt een handje...


Lees verder...

We zijn de Amersfoortse niet… We zijn de Amersfoortse niet…

...maar gaan er wel mooie dingen voor doen. Niet alleen zetten we onze channelmarketing oplossing in voor de tussenpersonen, maar richten ook een huisstijlhandboek voor ze in. Na een uitvoerig selectieproces is voor beide onderdelen de keuze op MOM gevallen.AWB ketels is gereed: we kunnen afkoelen AWB ketels is gereed: we kunnen afkoelen

Het was even doorwerken maar voor AWB ketels hebben we een mooi project gerealiseerd. CV ketels bestaan uit honderden onderdelen en het assortiment van AWB is breed en diep. Sommige onderdelen komen ook nog eens in een veelvoud van ketels voor. Met recht een uitdaging om daar een mooie en overzichtelijke catalogus, stuklijsten en bouwtekeningen van te maken. Toch hebben we voor elkaar gekregen. En natuurlijk volautomatisch!ViaNorm gebruiker van Email One ViaNorm gebruiker van Email One

ViaNorm naast huisstijlzaken ook aan de slag met email marketing.


Lees verder...

E-marketing en webbased applicaties belangrijkste marketingtrend
MOM is trendy
MOM las laatst een artikel in Tijdschrift voor Marketing. Uit een serieus onderzoek van het chique adviesbureau Berenschot blijkt dat 44% van jullie marketeers e-marketing en webbased applicaties als belangrijkste trend ziet.

Lees verder...