Persoonlijke gegevens

Naam :MOM
Adres :Parallelweg 2-4
Postcode/woonplaats :1948 NM Beverwijk
Leeftijd :MOM's secret
Nationaliteit :Nederlandse
Moedertaal :Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Turks...
Kind van :Sixtyseven en i-control

Werkervaring

  • Autodesk
    Verantwoordelijk voor het automatiseren van de ontwikkeling en verzending van het lokale promotiemateriaal naar alle EMEA vestigingen.
  • Fortis ASR
    Aansturing en ondersteuning van tussenpersonen in hun marketing en sales activiteiten
  • AWB
    Overzicht aanbrengen en databeheer van het gehele productassortiment voor up-to-date catalogi

 

Sterke eigenschappen
Technisch creatieve duizendpoot met kennis van online marcom en affiniteit met overige media.

Minder sterke eigenschappen
Weinig thuis

Referenties
Paul Top is Marketeer afd. Intermediair en Buitendienstondersteuning van Fortis ASR: "We hebben gekozen voor MOM omdat het voor ons is ontwikkeld vanuit een echt marketingconcept. De techniek staat helemaal ten dienste van de ambities die wij als organisatie met onze intermediairs hebben. Klasse!"

Dieter Strauss is Internationaal Marketing Manager: "De geboden oplossing gaat veel verder dan een stuk techniek. MOM brengt de marketingervaring mee om een complexe vertaalslag te maken: van onze ambitie om internationaal meer uit ons verkoopkanaal te halen naar een compleet, operationeel systeem waar iedereen ook echt mee wil werken. "Think global, act local" wordt zo van vrome wens echt realiteit."

Ambitie
Bijdrage aan een betere wereld door er voor te zorgen dat minder communicatiemateriaal wordt verspild en dat mensen weer meer tijd krijgen voor zaken die er echt toe doen.Bel mij Contact formulier