David Lloyd Sports & Health Clubs is een internationale keten van gezondheids- en fitnessclubs. Je kunt er sporten, aan je conditie werken en ontspannen in een exclusieve ambiance. Laat je inspireren door het grote aanbod van verschillende sport- en ontspanningsmogelijkheden, de fitness- en groepslesconcepten, de professionaliteit en onze service. Alles in een omgeving waar luxe en gemak is vertaald naar elk detail. In Nederland staan de 7 clubs voor ontmoeten, relaxen, genieten en sporten.

De 7 Nederlandse vestigingen opereren in een sterk concurrerende markt. Daar is samenwerken en creativiteit van levensbelang. Vandaar dat MOM én Sixtyseven is gevraagd creativiteit en uniformiteit aan elkaar te koppelen. Zo kunnen acties snel ingezet én uitgerold worden. En dat is natuulijk een kolfje naar MOM's hand!

Centraal staat Lloydnet. Een online omgeving waar vestigingen snel marketing en verkoop materiaal kunnen vinden, waar nodig aanpassen en bestellen. Denk aan instore communicatie, advertenties en brochures. Maar ook aan communicatie met leden. Vestigingen kunnen zelfstandig inspelen op vraag en aanbod vanuit de markt, gebruik makend van bewezen acties binnen de huisstijl. En dat betekent: bedenken van nieuwe acties, aanscherpen van de huisstijl, ontwikkelen van een nieuwe site met content management systeem, advertentiereeks en direct mails voor nieuwe klanten en retentieprogramma's. Dat wordt zweten...Bel mij Contact formulier


terug naar nieuws overzicht