Autodesk Autodesk
Autodesk komt elk jaar met een nieuwe versie van haar topproduct AutoCAD. Tot voor kort werden alle nieuwe en reeds bestaande promotiematerialen door elke lokale vestiging apart besteld bij het hoofdkantoor in Zweden en van daaruit verstuurd. Autodesk maakt sinds kort gebruik van volautomatisch localised promotiemateriaal.
Lees verder...

Fortis Retail Banking Fortis Retail Banking
In deze case leest u hoe lokale kantoren kunnen aanhaken en meeliften op landelijke campagnes. Met de tools van MOM stelt Fortis haar kantoren in staat om zelfstandig advertenties en andere marcom materialen op te maken.
Lees verder...

Menzis Menzis
Menzis verkoopt collectieve zorgverzekeringen via tussenpersonen. Het verkoopkanaal bestaat dus uit Menzis, de tussenpersoon, werkgevers én de werknemers. Uitdaging was de boodschap over deze schakels niet in kracht te laten afnemen, maar zelfs te versterken.
Lees verder...

Europeesche Europeesche
Lees in deze case hoe een verzekeraar reisbureaus helpt...
Lees verder...

Fortis ASR Fortis ASR
Tussenpersonen zijn de verkopers van ASR producten. Lees in deze case hoe Fortis ASR de tussenpersonen actief helpt bij marketing en salesactiviteiten. Denk aan maatwerk brochures in de huisstijl van de tussenpersoon en complete e-mail campagnes.
Lees verder...

Falcon Leven Falcon Leven
In deze case leest u hoe Falcon in een snel veranderende markt toch up-to-date communicatiemateriaal beschikbaar stelt aan haar tussenpersonen.
Lees verder...

RDC RDC
Het RDC Datacentrum beschikt over de NAW-gegevens bij alle Nederlandse autokentekens. Om de verkoop van deze bestanden te stimuleren ontwikkelde MOM een applicatie waarmee automobielbedrijven hun aanbod kunnen promoten.
Lees verder...

AWB AWB
Een catalogus up-to-date houden met een continu veranderend en zeer uitgebreid assortiment. Lees hier hoe AWB dit met een muisklik weet te beheren en op te maken.
Lees verder...

Mitsubishi Mitsubishi
Lees hier hoe de loyaliteit van de automobilist aan merk en merkdealer wordt versterkt. Alle rijders worden centraal door de importeur opgeroepen voor de APK. Maar wel uit naam van de dealer in combinatie met een lokaal aanbod.
Lees verder...

TechData TechData
Als belangrijke schakel tussen merken en resellers zorgt TechData voor het beschikbaar stellen van content en de middelen om de content te verspreiden.
Lees verder...